Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu (SKYS)

Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu (SKYS)2014

Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Siyasal Bilgiler Fakültesi ortaklığıyla düzenlenen Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu 2014” 24 Ekim 2014 Cuma günü gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin alanında uzman akademisyenleri I. Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu’nda bir araya geliyor. 12 farklı üniversitesinden toplam 27 akademisyenin katılımı ile gerçekleşecek olan etkinlikte, kamu yönetimi ve yerel yönetimlerde yapılan reformlar neticesinde kamuda stratejik yönetim anlayışının farklı konular üzerinden analiz edilmesi hedefleniyor.

Stratejik Kamu Yönetimi Sempozyumu (SKYS) 2014'de sizleri de aramızda görmek dileğiyle...

Bu sayfa Kamu Reform tarafından en son 11.05.2015 12:00:15 tarihinde güncellenmiştir.